Rólunk

Kedves Anyukák, Apukák és leendő Szülők!
Üdvözöljük Önöket a Gólyahír Bababolt oldalán!

Mindenki életében eljön a gyermekvállalás pillanata A kisbaba megszületése után Ő lesz a legfontosabb számunkra.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk kisbabánk számára, azt amire csak szüksége lehet.
Termékeink között mindent megtalálsz, amire gyermekednek és neked szükséged lehet a terhesség alatt és után.

Szeretnénk megfelelni a kor változó ígényeinek , árainkat úgy próbáljuk kialakítani, hogy a legkevesebb költségből tudják kigazdálkodni a baba számára szükséges babafelszereléseket.

Webáruházunk célja, hogy megkönnyítse az anyukák helyzetét. Előfordult már veled is, hogy ha boltban vásároltál, nehéz volt meghozni a döntést, milyen pelenkát vagy kiegészítőt vegyél a kisbabádnak? Nem volt elég nagy a választék, vagy túl magasak voltak az árak. Főleg, ha vidéki kisebb település lakója vagy. Mivel pelenkára mindig szükség van, ha baba érkezett a házhoz, így állandóan el kell menni és meg kell vásárolni a megfelelő méretű pelenkát, a popsitörlőt és az egyéb kellékeket. Egy anyukának ez nagy megterhelést jelent, hiszen ha nincs kire hagyni a gyermeket, akkor magával kell vinnie. Te is hasonló helyzetben vagy? Vagy szeretnél több időt tölteni otthon a babával és kevesebbet olyan dolgokkal, amelyek időt vennének el az együtt tölthetőből? A www.golyahirbababolt.hu erre kínál tökéletes megoldást a széles választékkal, az egyszerű menüvel és a gyors szállítással.

Ha bármi kérdésed lenne vagy csak megosztanád a tapasztalataidat, írj bátran, fordulj hozzánk bizalommal! 3 gyermekes anyukaként tudom mit jelent egy kis édes jövevény a családban.

Szívesen segítünk bármilyen kérdés merülne fel a termékek böngészése közben.

Köszönöm,hogy ellátogattál az oldalunkra! Remélem mindent megtaláltál amire szükséged volt!